Saturday, May 11, 2013

U-MART "The Best Shopping Complex"

Assalamualaikum...
Hari ni saya juzz nak post entry pendek setiap sem tentang U-Mart kat Jengka..

Semester 1

Mula2 mse part1 dlu pergi la U-Mart, beli la biskut feveret Munchy's ni.. Mle2 xske jgk tp ble try time kakak promote, eh2 sedap la pulak biskut ni.. Time tu xperasan lg label Free tu...Slap2 hribulan time byr tu dpt la pulak cawan milo ni..Bkn maen xcited lagi laa..haha

Semester 2

Ade sorg rum8 ni ajok la gi U-Mart...Nak beli biskut yg sme jgk..Kali ni sy pulak jd promoter kat diye...yela,,nk bt cmne kn..promoter part time..haha..So,teman la diye pergi... Lps tu tunjuk la area kat mne biskut ti diletak...Tp,,,,tbe2 je diye xnk pulak...xmau..nk biskut laen...ok,xpelah cmtu..k fine!!  Then, sy pegang la packet biskut tu time tu,,br nk letak thennnnnnn....ALAMAK!!ade label FREE lg laa...HAHAHA!!Ape lg,bantai jela...Dh ade stok tp tamak,,nk ambik lg...haha!!So time ni dpt pulak mangkuk.. Kebetulan time tu nk beli bekas nk mkn megi..Tp xjd la sbb dh de mangkuk tu..Jmt duit...hahaha

Semester 3 [Br je tadi berlaku]

Lepas gi mkn kat Sweet Apple, rum8 ni sorg nk suh tmnkan pergi U-Mart nk beli biskut..Entah biskut apela diye nak kan..haha!!Ok,xpela cmtu..Leh join skali beli shower mandi.. dgn tisu kotak...Then, pergi la U-Mart..ambik 1 bkul je,so kne jln sme2 la ambik brg... Diye pn pergi la ambik biskut..Eh2,mcm knal je biskut tu..."Laa,,sasa nk beli biskut ni ke??Ore dh stop daa mkn..tukar biskut Marry pulak,,dlu pn ore ske mkn biskut ni..""heeee....Pas ckp tu tgk la kt bhgian laen..Rum8 duk tilik2 packet biskut tu..."Akak, ade dpt FREE la..""Ape lg,,trs pndg kt biskut yg diye pengang tu..."Eh,ade FREE lg ea..ore nk jugak la...setiap sem dpt Free ni..."SO,ambik la satu packet biskut tu..haha..Dr ptus ase,,dh xnak kumpul,tetiba je terlebey xcited pulak nak ambik..hahaha!!So,begitu la ceritanya BISKUT MUNCHY's ni... HAHAHAHA..tgk la sem dpn pulak..Mne tau ade jdoh lg dgn "LABEL FREE" BISKUT MUNCHY's..haha