Wednesday, April 25, 2012

Cara Detect Sape Guna WiFi Kita

Sebelum ni aku ade post pasal macam mana korg nak hack wifi guna software Beini kan... Sekarang ni aku nak ajar pula macam mana untuk korg kesan kalu ade sape guna wifi or dah hack dan dapat password wifi korg..Kalu korg tetibe je rase tenet korg slow tu,boleh la try cek mane tau kot2 ade 'hantu' ke...hehe

Yang ni guna software jgk..tak susah macam nak hack wifi..yang ni mudah sangat..korg juzz download file then dapat detect terus org tu punyer nama laptop dan IP diye..Ade 2 software yang korg boleh guna iaitu Wireless Network Watcher dan Netcut..Bawah ni aku bagi link downloadnyer..:--

Korang bleh cuba yang mana satu pilihan korang :

Wireless network watcher
-Download disini KLIK SINI

Netcut
-Download disini KLIK SINI


~SELAMAT MENCUBA~

No comments:

Post a Comment