Saturday, February 18, 2012

My 22th Birthday!!

Tahun ni aku tak display besday date kat FB..nak tgk je sape btul2 yg remember la..bese tiap2 taun asyik panjg je list name yg wishnyer..Taun ni tak larat nak tlis sorg2..

Birthday 29 Januari lagi tp lmbat post sal ni sbb bz ckit..Yg kat bawah ni adalah kwn2 yg ingat besday aku.. thanx so much 4 nedy for being the 1st person to wish..walaupn dah lme tak jumpe tp kte ttp kwn baek smpai ble2...Thanks a lot for wish my besday every year...Syg nedy,,(",)

Aku bagi ikhlas bunga kat ats tu untuk korag
semua tanda terima kasih..hehe,,,,,,,,,,,,

1-Nadia Izati aka Nedy
2-My sis,kak ayu
3-My little sis, adik ira
4-My little sis's friends:-
  -Iffa
  -Latifah
5-My bro, abg li

No comments:

Post a Comment