Saturday, February 11, 2012

Ipanelonline terbukti membayar!

Assalamualaikum...

 Dini aku nak share dengan korang semua macam mana nak buat duit online...
Sebelum ni memang aku tak percaya langsung kerja2 buat duit online ni...Mustahil lah!Masakan senang2 org nak bagi duit hanya klik ke buat survey ke maen game ke..dan macam2 lah..Skrg ni dah cari duit semua kena kerja keras dulu kan..
Tapi ade sorg kwn aku duk maen suggest2 je ipanelonline ni kat aku..mmg proof payment yang dia dapat tu ada dia tunjuk kat aku..ha,memang terbukti membayar la..aku pun tak boleh nak percaya jugak mule2, tapi sbb xperlu modal utk daftar so aku try la...nak daftar free tak pakai duit tak pe..tak rugi la kalu kena tipu..juzz rugi masa sikit la..hehehe
Pahtu aku daftar la..buat servei2 yang ada..kena tunggu sampai 500 mata baru boleh redeem duit dalam paypal...

500mata=RM5
1000mata=RM10
Buat survey=jumlah mata bergantung pada yang telah ditetapkan oleh admin,kdg2 200,250..byk la..
Promote kat kwn2 ipanelonline ni dapat 250 mata..

So,tak de lah susah sgt nak kumpul mata kan...
Dalam dua minggu pahtu,baru aku redeem duit sbb dah ckp 500 mata lebih... Then,tunggu lame gak..kat seminggu...sapa aku putus asa dah..ingat mmg scam!Rupe2nya mmg duit 1.30USD=RM3.83 ade dikreditkan dalam paypal aku..ye cas RM1.20 la utk transfer money tu...kat sebulan ade aku dpt dalam RM20

Kat bawah ni aku sertakan 1st  payment proof yang aku ade save..So, korang ape lagi...cepat2 lah daftar...sambil2 online buat la servei kat ipanelonline tu..Tak rugi papepun...
So,kalu korang nak daftar klik sini je: DAFTAR DISINI!


No comments:

Post a Comment