Tuesday, February 28, 2012

Cara Mudah Nak Hack WIFI

Asalamualaikum...

Sini aku nak ajar cara mudah untuk hack wifi guna Beini.. Tapi sebelum tu, aku cuma nak berpesan apa yang akan korg belajar ni ambiklah ia untuk kegunaan dan tujuan positif..Sebab ia bukan saja salah satu jenayah kalu disalahgunakan tetapi korg juga bole dapat DOSA FREE kalu curik wifi orang lain..Belajar Hack tak salah kalau korg gunakan untuk perkara2 yang berfaedah... Ok, kte mulakan tutorial HACk WIFI:,,

1. Download software beini 1.2.2  DISINI
lepas ciap dwload, extract folder gune Winrar

2.Aku ajar skrg ni guna yg usb/pendrive bukan cd..
So, kena BOOT dulu la USB korg..Dwload
USB BOOT SOFTWARE then, dwload video
untuk tgk cara2 nak boot USB(make sure pendrive ksong)

 3.lepas setel, setting USB BOOT MANAGER kat komputer.
   Cara2 nya,,:-

-Make sure korg dah masukkan USB, then RESTART laptop


-Lepas laptop kuar cam ni, cpt2 la TEKAN F2 utk boot
-Adjust ikt pic bwh ni,,






lepas klik YES, Beini akan RUNNING sendiri..


4. Step Utk HACK WIFI,, (aku cdgkan korg save kat mana2 atau ambik gambr dgn hp je tkut xingt)  


  • Bila dah runing software tu, korang enter jak kat tulisan DEFAULT..
  • Bila dah masuk program tu, korang click ikon ke-5 (lambang botol susu) pastu click yes.. 
  • Click kotak wlan0, lepas tu klik next dan click scan..
  • Lepas scan, dia akan tunjukkan smua nama2 wifi yg ada dskitar anda yg nak dhack tu la dlm msa 30 saat..
  • Click wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri lepas tu klik next..
  • click advanced mode..
  • Click capture, lepas tu klik fake auth (by force)
  • Click access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to 5c:d9:88:b5:80:93(contoh jak). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)
  • Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tgk kotak kat kiri atas, tgk bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!)..
  • Click advance mode..
  • Click capture. klik fake auth (by force)..
  • Click access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to(mcm step ke-15 diatas). kali nie tak payah tutup kotak nie yah..
  • Click Interactive 0841 (-2). tgk kotak kat kiri atas, tgk bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack..
  • Kalau dia keluar tulisan failed, korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi..
  • Kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka jak yah, yang tanda titik bertindih mcm ni -> : korang abaikan.
  • lepas dpt password korg adjust balik BOOT MANAGER komputer kpd yg asl..6t beini akan running    pulak...
  • Ok bla dah on laptop,korang buka wifi korang n cari nama wifi yg korang hack tdi n click connect n masukkn pasword yg dah d hack tu..


K,SELAMAT MENCUBA!!

3 comments:

  1. xde pendrive nk try 2 lah..huhu
    cam sronok je nk meng hack ni..
    xwat jahat pun..suke suki je..hehe

    ReplyDelete
  2. haha,,,kalu xde pendrive buat je pakai pun xper...tp adjust la boot manager tu bg cd rom duk ats skali...haha,best tu mmg la..ore pernh hack wifi jiran..30jm br dpt psword diye.. sj je..ore pn ade wifi jgk..laju pn laju..hehehe

    ReplyDelete
  3. buat pakai cd...lupe nak taip..hehe

    ReplyDelete