Saturday, December 1, 2012

Lets Pray for PALESTIN...

When PALESTIN will all be free??

This always keep appearing in my mind..
From years ago until now,,nothing had changes..
From days to days, it became worse..

I cant see those photos uploading in internet..
I cant endure when see them,,
Keep suffering..
Keep crying...
Keep fighting...
Keep hoping it will be end..
But,when??only ALLAH knows..

The thing I regret the most is I cant do nothing to help my Muslim there...
Only one thing I trust the most that surely will help my Muslim is...
ALLAH....
Miracle may happen someday...
Just trust to HIM....
Thats the only HOPE for me and my Muslim in PALESTIN..

YA ALLAH...
FREE THE PALESTIN...
LET THEM FEEL THE HAPPINESS..
LET THEM FEEL THE PEACE..
AS WE FEEL HERE...AND
DESTROY THE YAHUDI!!!!

Wednesday, April 25, 2012

10 Quotes About Be Yourself!

Hari ni aku nak share sedikit kata-kata hikmat tentang Be yourself,,,Sumenyer in english la,,,Korg bolehla nak post dlm Fb ker,,Twitter ker,,ikut suka suki la....

“Be yourself; everyone else is already taken.”

 “To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”

 “You may not control all the events that happen to you, but you can decide not to be reduced by them.”

“About all you can do in life is be who you are. Some people will love you for you. Most will love you for what you can do for them, and some won't like you at all.”

 “Don't you ever let a soul in the world tell you that you can't be exactly who you are.”

“‎Do not allow people to dim your shine because they are blinded. Tell them to put on some sunglasses, cuz we were born this way bitch!”

“Make the most of yourself....for that is all there is of you.”

“Be yourself, don't take anything from anyone, and never let them take you alive.”

“Follow your inner moonlight; don't hide the madness.”

“Just be yourself, there is no one better.”

Cara Detect Sape Guna WiFi Kita

Sebelum ni aku ade post pasal macam mana korg nak hack wifi guna software Beini kan... Sekarang ni aku nak ajar pula macam mana untuk korg kesan kalu ade sape guna wifi or dah hack dan dapat password wifi korg..Kalu korg tetibe je rase tenet korg slow tu,boleh la try cek mane tau kot2 ade 'hantu' ke...hehe

Yang ni guna software jgk..tak susah macam nak hack wifi..yang ni mudah sangat..korg juzz download file then dapat detect terus org tu punyer nama laptop dan IP diye..Ade 2 software yang korg boleh guna iaitu Wireless Network Watcher dan Netcut..Bawah ni aku bagi link downloadnyer..:--

Korang bleh cuba yang mana satu pilihan korang :

Wireless network watcher
-Download disini KLIK SINI

Netcut
-Download disini KLIK SINI


~SELAMAT MENCUBA~

Tuesday, February 28, 2012

Cara Mudah Nak Hack WIFI

Asalamualaikum...

Sini aku nak ajar cara mudah untuk hack wifi guna Beini.. Tapi sebelum tu, aku cuma nak berpesan apa yang akan korg belajar ni ambiklah ia untuk kegunaan dan tujuan positif..Sebab ia bukan saja salah satu jenayah kalu disalahgunakan tetapi korg juga bole dapat DOSA FREE kalu curik wifi orang lain..Belajar Hack tak salah kalau korg gunakan untuk perkara2 yang berfaedah... Ok, kte mulakan tutorial HACk WIFI:,,

1. Download software beini 1.2.2  DISINI
lepas ciap dwload, extract folder gune Winrar

2.Aku ajar skrg ni guna yg usb/pendrive bukan cd..
So, kena BOOT dulu la USB korg..Dwload
USB BOOT SOFTWARE then, dwload video
untuk tgk cara2 nak boot USB(make sure pendrive ksong)

 3.lepas setel, setting USB BOOT MANAGER kat komputer.
   Cara2 nya,,:-

-Make sure korg dah masukkan USB, then RESTART laptop


-Lepas laptop kuar cam ni, cpt2 la TEKAN F2 utk boot
-Adjust ikt pic bwh ni,,






lepas klik YES, Beini akan RUNNING sendiri..


4. Step Utk HACK WIFI,, (aku cdgkan korg save kat mana2 atau ambik gambr dgn hp je tkut xingt)  


  • Bila dah runing software tu, korang enter jak kat tulisan DEFAULT..
  • Bila dah masuk program tu, korang click ikon ke-5 (lambang botol susu) pastu click yes.. 
  • Click kotak wlan0, lepas tu klik next dan click scan..
  • Lepas scan, dia akan tunjukkan smua nama2 wifi yg ada dskitar anda yg nak dhack tu la dlm msa 30 saat..
  • Click wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri lepas tu klik next..
  • click advanced mode..
  • Click capture, lepas tu klik fake auth (by force)
  • Click access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to 5c:d9:88:b5:80:93(contoh jak). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)
  • Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tgk kotak kat kiri atas, tgk bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!)..
  • Click advance mode..
  • Click capture. klik fake auth (by force)..
  • Click access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to(mcm step ke-15 diatas). kali nie tak payah tutup kotak nie yah..
  • Click Interactive 0841 (-2). tgk kotak kat kiri atas, tgk bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack..
  • Kalau dia keluar tulisan failed, korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi..
  • Kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka jak yah, yang tanda titik bertindih mcm ni -> : korang abaikan.
  • lepas dpt password korg adjust balik BOOT MANAGER komputer kpd yg asl..6t beini akan running    pulak...
  • Ok bla dah on laptop,korang buka wifi korang n cari nama wifi yg korang hack tdi n click connect n masukkn pasword yg dah d hack tu..


K,SELAMAT MENCUBA!!

Saturday, February 25, 2012

Contoh hack wifi cara senang..:


Saturday, February 18, 2012

XHardisk 700GB Hampir FULL!


Gare2 cerita drama punyer pasal la...Dari 160gb ke 700gb..Tu baru letak cerita drama..belum lagi movie..Yg movie aku simpan la dlm xhardisk aku yg 160gb tu..hadui3,Ingat muat la 700gb,tapi xjugak..dh burn2 separuh tp cd plok makin lame makin bt hal...Seb bek ade backup..nak delete terasa syg la pulak sbb susahnyer nak dwload..mcm2 gaye internet ade mase nak dwload cerita ni...hahaha...Cepat2,sape nak copy mari sini!!Tak de la terasa siya2 sgt kalu boleh share dgn korg2 sume...HOHO!!

My 22th Birthday!!

Tahun ni aku tak display besday date kat FB..nak tgk je sape btul2 yg remember la..bese tiap2 taun asyik panjg je list name yg wishnyer..Taun ni tak larat nak tlis sorg2..

Birthday 29 Januari lagi tp lmbat post sal ni sbb bz ckit..Yg kat bawah ni adalah kwn2 yg ingat besday aku.. thanx so much 4 nedy for being the 1st person to wish..walaupn dah lme tak jumpe tp kte ttp kwn baek smpai ble2...Thanks a lot for wish my besday every year...Syg nedy,,(",)

Aku bagi ikhlas bunga kat ats tu untuk korag
semua tanda terima kasih..hehe,,,,,,,,,,,,

1-Nadia Izati aka Nedy
2-My sis,kak ayu
3-My little sis, adik ira
4-My little sis's friends:-
  -Iffa
  -Latifah
5-My bro, abg li

Saturday, February 11, 2012

Ipanelonline terbukti membayar!

Assalamualaikum...

 Dini aku nak share dengan korang semua macam mana nak buat duit online...
Sebelum ni memang aku tak percaya langsung kerja2 buat duit online ni...Mustahil lah!Masakan senang2 org nak bagi duit hanya klik ke buat survey ke maen game ke..dan macam2 lah..Skrg ni dah cari duit semua kena kerja keras dulu kan..
Tapi ade sorg kwn aku duk maen suggest2 je ipanelonline ni kat aku..mmg proof payment yang dia dapat tu ada dia tunjuk kat aku..ha,memang terbukti membayar la..aku pun tak boleh nak percaya jugak mule2, tapi sbb xperlu modal utk daftar so aku try la...nak daftar free tak pakai duit tak pe..tak rugi la kalu kena tipu..juzz rugi masa sikit la..hehehe
Pahtu aku daftar la..buat servei2 yang ada..kena tunggu sampai 500 mata baru boleh redeem duit dalam paypal...

500mata=RM5
1000mata=RM10
Buat survey=jumlah mata bergantung pada yang telah ditetapkan oleh admin,kdg2 200,250..byk la..
Promote kat kwn2 ipanelonline ni dapat 250 mata..

So,tak de lah susah sgt nak kumpul mata kan...
Dalam dua minggu pahtu,baru aku redeem duit sbb dah ckp 500 mata lebih... Then,tunggu lame gak..kat seminggu...sapa aku putus asa dah..ingat mmg scam!Rupe2nya mmg duit 1.30USD=RM3.83 ade dikreditkan dalam paypal aku..ye cas RM1.20 la utk transfer money tu...kat sebulan ade aku dpt dalam RM20

Kat bawah ni aku sertakan 1st  payment proof yang aku ade save..So, korang ape lagi...cepat2 lah daftar...sambil2 online buat la servei kat ipanelonline tu..Tak rugi papepun...
So,kalu korang nak daftar klik sini je: DAFTAR DISINI!